Általános kérdések spoilerekkel
Vissza a tartalomjegyzékhez


(Figyelem, a FAQ tartalmazhat spoilert szóval ha magadtól szeretnéd fedezni a dolgokat, ne nagyon merülj bele... Ez nem kézikönyv. Ez egy ön-segítõ röpirat.)


(Spoiler: Olyan leírás, amit nemjó elöre tudni. Elveszi a felfedezés élményét, lelövi a poént.)


1. Mire jók a drágakövek?
A drágakövekkel mágikus portált tudsz nyitni a jövöbe és így mindíg elöre tudni fogod, hogy mi fog történni.
Jó rendben, csak ugrattunk. Többször nemfog elöfordulni!
A drágakövek sokmindenre használhatóak és elég értékesek, úgyhogy csak keveset találsz belölük. Például kreatúrák vásárlásához, Cedrik megvesztegetéséhez, klán alapításához, stb. lehet öket használni.

2. Hogyan tudok ilyen drágaköveket szerezni?
A bánya csak rád vár!!
Jó rendben. Nincs bányánk. (Illetve van egy olyan elhagyatott bánya féle barlangunk, ha szerencsés vagy megtalálhatod, de én a helyedben ott nemcsapnék nagy zajt! Majd megérted, ha eljutsz odáig.) A drágaköveket az erdöben a szörnyekkel való csaták során találhatod, ha szerencsés vagy. Teljesen véletlenszerü, hogy találsz-e vagy sem, ne keresd a rendszert benne, mert nincs. Más játékosok kirablása során drágaköveket nem zsákmányolhatsz, még akkor sem, ha rengeteg van az áldozatodnál.

3. Mért van néhány játékosnak sok HP-ja alacsony szinten??
Mert õk nagyobbak nálad.
Nem. De tényleg "nagyobbak" nálad. Egy napon majd te is nagy leszel.

4. Jelentenek egyátalán valamit azok a rangok a nevek elött??
Természetesen!
Valahányszor legyözöd a sárkányt, egyes szintröl folytatod a játékot. Ha legyözöd a sárkányt új címet, rangot kapsz. Tehát az az alacsony szintü játékos, aki valamilyen ranggal rendelkezik, nembiztos hogy olyan gyenge. (Nézz utána a Halhatatlanok termében.)

5. Mik azok az "Extrák" ?
Az extrák részben vannak feltüntetve a faji különlegességek (pl: Tünde tudatosság), illetve oda kerül a kreatúrád is.
Olyan dolgokat találsz ott, amik véglegesen, vagy adott ideig (Pl: Csontváz csapat) a segítségedre vannak a harcban, plusz sebzést vagy védelmet biztosítva számodra.

6. Mire jó az az öregember a csúf/bájos botjával az erdöben?
Légy egy kicsit figyelmesebb!
Ez egy speciális esemény, amivel megnövelheted vagy csökkentheted a bájpontjaidat.

7. És mire jó ez a báj pont?
Hogy lehessen csajod (vagy pasid).
Most éppen erre jó a bájpont. Menj be néha a Muskátli Presszóba és ott keresd fel Arankát, vagy Seth-et. Ha több a bájpontod, akkor többször udvarolhatsz sikeresen a kiszemelt csajnak (pasinak).

8. Megütött az öregember az erdõben a csúf botjával, de azt mondta, hogy rondább vagyok a botjánál, és elvesztettem egy báj pontot. Miért?
Mert Te vagy a legrondább ember a földön. És ha te tetted fel ezt a kérdést, akkor szintén te vagy a legbutább is. Használd az ítélõkészségedet, jó? Nem. Most komolyan.
Azt mondtuk, hogy te vagy a legrondább. Ez azt jelenti, hogy jelenleg nulla báj pontod van.

9. Hogyan nézhetem meg a báj pontjaimat?
Nézz bele néha a tükrödbe.
Jó, csak vicceltünk: itt nincsen semmilyen tükör. Kérdezd meg a barátodat, hogy ma milyen a kinézeted – a válasz bizonytalan lehet, de adni fog valami nyomot, hogyan tovább.
Ezen a szerveren lehetöséged nyílik a bájpontjaid pontos értékét is megtudni, csupán alaposan végig kell böngészned az információs dobozodat.

10. Kik a stáb tagjai és kitöl kérhetek segítséget?
A Stáblista menüpontban megtalálod minden Stábtagnak a nevét, de ha bármi elromlott Hydrocephalic-ot, vagy ethaNeal-t kell hibáztatni! :-) Ök a felelösek minden beállításért, módosításért. Ha be szeretnél jelenteni egy hibát, használd a Hibajelentést, ha segítséget szeretnél, írj egy helpernek, ha viszont más ügyben keresed a stábot, akkor a stáblistából keresd ki azt az illetöt aki azzal a résszel foglalkozik.

11. Hogyan tették magukat néhányan ilyen átkozottul bájossá??
Rengeteg otthon müvelhetö arcszépítés van, kedvesem!! MyghtE különösen kedveli a különleges Grapefruit Kivonatot...
Sok helyen lehet szerezni/veszíteni báj pontokat, csak nézz körül a városokban.


Vissza a tartalomjegyzékhez