Általános kérdések
Vissza a tartalomjegyzékhez


Általános kérdések

1. Mi a célja ennek a játéknak?
Ismerkedés, csajok felszedése.
Komolyra fordítva a szót. A játék célja, hogy legyözd a Zöld Sárkányt.

2. Hol találom ezt a "Zöld Sárkányt"?
Sehol.
Valójában ez nem teljesen igaz. Nem találod meg õt, amíg el nem jutsz egy magasabb szintre. Amint eljutsz arra a szintre azonnal nyilvánvaló lesz.

3. Hogyan tudok szintet lépni?
Küldj nekünk pénzt.
Ne, ne küldj pénzt - az erdõben kreatúrák elleni harcokkal növeld a tapasztalati pontjaidat. Egyszercsak elég tapasztalati pontod lesz, hogy a "Bluspring Harcos Tréning"-en ki tudd hívni a mesteredet.

Köszönjük, de nincs szükségünk pénzre, ha bárki azt kéné töled, hogy küldj neki, azonnal jelentsd valakinek a Stáblistából! Köszönjük.

4. Miért nem tudom kihívni/legyözni a mesteremet?
Egy nap, csak egyszer hajlandó veled foglalkozni.
Kérdezd meg tõle, elég-e a tapasztalati pontod?
De azis lehet, hogy nem elég jó a fegyvered, pajzsod. Várásorj a faluban jobbakat és akkor biztos legyözöd.

5. Felhasználtam minden körömet. Hogyan tudok újakat szerezni?
Küldj pénzt.
Csak vicceltem, dobd a tárcád félre. Számos módja van annak, hogy extra körökhöz juthass, de abban biztos lehetsz, hogy minden új nap reggelén új köröket kapsz, csak ki kell várnod. Mikor új nap kezdõdik több energiád lesz.
Kérlek ne kérdezgess minket a többi körszerzési lehetöségröl - azokra mindenkinek magának kell rájönnie. Ne aggódj, ahogy fejlödsz, biztosan felderíted öket.

6. Mikor kezdödik új nap?
Azonnal, miután a réginek vége.

7. Arghhh, szörnyen idegesítöek az idióta válaszaitok - nem tudnátok egyenes választ adni?
Nem.
Nos, rendben. Az említett új nap kezdetéröl, a faluban (föoldal) található óra tájékoztat. (A bejelentkezö oldalon is van óra.) Ha az óra éjfélt üt, a várva várt új nap megkezdõdik. A LotGD órája nem azonos a valós idövel. Ezen a szerveren a játékban 4 nap telík el, míg a valóságban csak 1. Új nap tehát 6 óránként kezdödik.
Reggel 6:00-kor, 12:00-kor, délután 18:00-kor, valamint éjfélkor kezdödnek a játékban a napok.

8. Valami elromlott, hibát találtam, angol szöveget találtam!!! Mit tegyek most?
Küldj pénzt. Jobban teszed, ha küldessz egy hibajelentést. (Felül találod az üzenetek rész mellett a hibajelentést.) Kérlek a hibajelentésben ne írj ilyeneket, mint "Valami nem jó", vagy "ez mér van?" esetleg "Nem tudok bejelentkezni". Rendben? A hibajelentésben kérlek részletes leírást küldj a hiba jellegéröl. Mi a hiba, pontosan hol találtad...stb. Ha angol szöveget találtál, esetleg hibás fordítást, értelmetlen mondatot, elgépelést... stb, vagy hibaüzit kaptál és azzal kapcsolatban írsz nekünk, kérlek mindenképpen csatold a hibajelentésedhez azt is. "Mindíg részletes leírást adj a hibáról", különben nemtudjuk kijavítani. " Ne feledkezz meg Ctrl+C Ctrl+V barátodról sem. Minden hibajelentéssel foglalkozunk, de rengeteg játékos van és az sem biztos, hogy azonnal tudunk foglalkozni az ügyeddel, úgyhogy néha sorrendet kell állítanunk, de ne aggódj, végül minden sorra kerül.

9. Írtam az egyik fórumra, de az írásom egy része nem jelent meg hanem ez "#@%$" volt ott. Mi ez?
A játék tartalmaz egy "Tiltott szavak" szüröt. Ha valaki olyat ír be, ami a listán van, vagy a rendszer úgy érzékeli, hogy azt írta be a játékos, csak valamelyest módosította, hogy ne legyen szürve, akkor ezekre a karakterekre cseréli. Egyszerü moderálás csupán. Kérlek legközelebb ne használj nem ideillö szavakat. Viszont egy szürö sem lehet tökéletes és elképzelhetö, hogy a szó ami fennakadt rajta, valójában teljesen átlagos, csak a rendszer félre értelmezte. Ezesetben kérlek küld el nekünk ezt a szót hibajelentésben és javítjuk.

10. Hogyan tudok olyan fehér megjegyzésfélét írni, amit néhány játékosnál láttam?
Például ezek közül valamelyiket a mondandód elé írod ":", "::", vagy "/me".

11. Miröl beszéltél az elöbb? Milyen megjegyzés?
Barbár játékosnév most elmegy ebédelni, majd jön...
Például ez is egy megjegyzés. Az a lényege, hogy nemkerül oda a "mondja" szó, valamint a fehér írás kiemelkedik az átlagos írások közül, így a barátaidat tájékoztathatod arról, hogy pl: kis ideig nem leszel elérhetö...stb.

12. Hogyhogy neked szines a neved és hogyhogy te nem "Barbár" vagy?
Bolondgombát ettem.
Dobd el a gombát, nem az a trükkje. A szines nevet kizárólag az oldal adminja adhatja. Általában a stáb tagjai kapják, akik tesztelnek, fordítanak, hibákat javítanak, moderálnak...stb. A "barbár" jelzöt teis letudod cserélni, mivel az csak azokat a játékosokat illeti, akik még nemöltek meg sárkányt. Ölj meg egyet és máris új jelzõt kapsz. Ha mindenképpen szeretnél szines nevet, keresd meg az "Admin"-t, hátha csinálhatsz olyat, amivel kiérdemled (pl: segítö, fordító, moderátor...stb).

13. Sup dOOd, cool a game, de lenne pár krdsm...
NE, az isten szerelmére, használj egész szavakat és jó nyelvtant, KÉRLEK! Ezek nem szavak: U, R, Ur, Cya, K, Kay, d00d, L8tr, sup, na és bármi ezekhez hasonló!

14. Ennek a "furcsa kinézetü sziklának" van célja?
Természetesen van! De ez túl bonyolult az újoncoknak!
Ahogy a mondás is tartja, "
A jó dolgokra érdemes várni." Ez igaz a furcsa kinézetü sziklára is.

15. Wow, az istállóban vannak kreatúrák. Vehetek akár egy egész családot is? És mit tudnak ezek az állatok pontosan?
Nem! Egyszerre csak egy kreatúrád lehet.
És nem minden fajtából egy (kutya, ló...stb), hanem összesen, maximum egy! Mire is jók ezek az állatok? Vásárolj egyet és máris meglátod! Rendben, elmondom. Ha veszel egy olcsóbb kreatúrát, akkor az néhány körig melletted harcol, ezzelis növelve a támadóerödet. Ha egy drágát veszel, nos ö továb bír segíteni, illetve megnövelheti az esélyeidet a menekülésre is. Ha elfogytak a kreatúrád körei, akkor az istállóban van lehetöséged az "etetésre" és így újult eröre kapva további körökben tud harcolni. Ha nem eteted akkor csak az új nap reggelén kap köröket, akárcsak te. (A kreatúrád nem hal meg, ne aggódj.)

16. Miért nem vehetek több kreatúrát?
Mert akkor túl könnyü lenne a játék. Gondolj csak bele a kreatúrák csatáznának helyetted. A kreatúrák célja, hogy segítsenek téged, nem pedig, hogy csatákat nyerjenek helyetted!

17. Mi ez a <CLAN> dolog az emberek neve elõtt?
<CLAN> KlánTag tagja egy klánnak és azért van a neve elött a klánja "rövid neve".
Ha teis szeretnél a tagja lenni egy klánnak, akkor a Klánok csarnoka menübe belépve két dolgot tehetsz. Vagy létrehozol egy saját klánt, amihez szükséged az ott leírt arany és drágakö mennyiségre, vagy belépsz egy már müködö klánba. Mielött jelentkezel egy klánba olvasd el a klán leírását, mert bizonyos klánok követelményeket támasztanak a belépö játékosokkal szemben. Kérlek ne jelentkezz olyan klánba, amelynél nem felelsz meg az elvárásoknak. (Pl: Csak adminoknak, csak 5ös szint felett...stb) Ha nemvagy biztos a dolgodban, kérdezd meg a klán egyik vezetöjét vagy tisztjét, biztosan segíteni fog. A klánon belül vannak különbözö fokozatok (rangok), úgymint "vezér, tiszt, tag és jelentkezö". Elöléptetni, új tagokat felvenni illetve kirúgni öket kizárólag a vezéreknek és a tiszteknek van lehetösége, de tiszt nem fokozhat le, rúghat ki vezért. Egyszerü hierarchia. Tag nem vehet fel új játékost.

18. Nagyon összezavarodtam! Mi folyik itt a Téren/Parkban/Erd&#245;ben/stb.?
Ne aggódj, minden játék csak elsöre nehéz, hamar belejössz.
A rengeteg a játékkal kapcsolatos információ ilyesztönek tünhet, aznban maga a játék vaójában nagyon egyszerü és nagyon gyorsan meg lehet tanulni. Bármi olyan kérdésed lenne, amire itt nem találtál választ, szivesen állunk rendelkezésedre, kérdezz bátran. Most menj és próbáld ki a játékot. Látni fogod, hogy igazam volt.

Jó szórakozást!


Vissza a tartalomjegyzékhez